Wie ben ik?

Ik ben Annemieke Boom, geboren 1 november 1979.
Mama van 2 prachtige kinderen, getrouwd en leerkracht basisonderwijs.

Mijn wortels liggen in Brummen, Gelderland, waar ik opgroeide als verlegen, introvert,  hooggevoelig en zorgzaam meisje.
Op mijn 9e verhuisde ik naar Hilversum, waar ik eigenlijk kennis maakte met de ‘grote, boze, buitenwereld’. Ik raakte mezelf kwijt in de wereld van gezien worden, buitenkant en ‘erbij willen horen’.
Ik ontwikkelde een eetstoornis, en zette mijn gevoel volledig buiten spel.
Toen ik hulp zocht werd mij gezegd “Jij voelt niet”…. Hoe verkeerd had die hulpverlener het, ik voelde zoveel dat ik besloten had niet te WILLEN voelen. Die hulpverlener heb ik ook niet meer gezien, maar dit was wel een ommezwaai.
Ik ging lezen over voelen, controle loslaten, hooggevoeligheid en las in alles over mezelf. Mijn gevoeligheid, mijn empathie, mijn manier van zijn ging ik als een ui, steeds meer afpellen.
Ik slaagde voor mijn VWO diploma en ging naar de PABO.
In 2003 studeerde ik af en ging fulltime voor de klas als kleuterjuf. De puurheid van de kleuters trok me zo aan, en nog steeds vind ik dit een prachtige leeftijd. Ongekunsteld, nog niet bewust van de mening van anderen.

Toen ik in 2009 een prachtige dochter kreeg, veranderde er zoveel. Ik kreeg een levende spiegel, mijn hart had ineens voetjes en handjes, en heette Fenna.
Moedergevoel, intuïtie, ik bleek het te bezitten!
Maar hemeltje, wat werd ik op mezelf terug geworpen. Ik geloof dat je kind laat zien wat jij nog mag leren, noem het je Spiegelkind. En Fenna liet me zien dat ik nog meer mocht gaan vertrouwen op mij, op mijn inwendige kompas.
Ik ging met mezelf aan de slag.
Bij Centrum Puur in Wijchen deed ik verschillende workshops rondom Hooggevoeligheid, en kwam daar ook in aanraking met Healing.
Ik bleek zo’n sterke intuïtie te hebben en zo’n hoge mate van gevoeligheid dat ik kon aanvoelen wat de ander nodig had, of waar de ander ‘pijn’ had zitten.
Ik deed de opleiding Spirituele Ontwikkeling en Lichtwerken, leerde Systemisch te werken en merkte hoeveel lucht en ruimte mij dat gaf.
Overtuigingen, patronen, dingen uit het verleden die mij niet meer dienden, zette ik om in nieuwe besluiten.

In 2017 startte ik met de opleiding Energetisch Kindercoach bij Malva. Ik leerde gebruik te maken van de energieën in ieder mens’ lijf en leerde blokkades op te heffen. Ik leerde gesprekstechnieken, leerde prachtige mensen kennen die net als ik voelden en dachten. Maar bovenal leerde ik “IK BEN” te voelen.

Ik maakte al die kennis rond met Geboorte in Kaart, een tool, een manier van kijken die mijn logo compleet laat zien. Vanuit mijn hart verbind ik me met jou van je wortel tot je kruin. 
Jij komt met ruis en onrust in de takken van jouw zijn bij mij,  en ik begin te kijken bij jouw wortels.
Hoe het komt dat jij doet zoals je doet, om vervolgens met alle tools te kijken naar hoe we andere en nieuwe blaadjes aan jouw takken kunnen laten groeien.
Net zoals een boom zijn blaadjes loslaat en in de lente nieuwe, frisse, groene blaadjes laat groeien.

Vanuit jouw wortels tot je kruin gehoord!