LeerKracht - de kracht van leren; ik van jou, jij van mij

LeerKracht – de kracht van leren; ik van jou, jij van mij

door kennis te delen, groeien we allebei

In gesprek

Om hulp vragen vraagt om moed en is de grootste stap

Wanneer je vastloopt, met jezelf of in je relatie, is het een eerste stap om dit toe te geven. Hardop te durven zeggen, “Ik voel me ellendig, en ik kan dit niet alleen” . Dat je hulp nodig hebt is geen schande, het is juist moedig en dapper om dit toe te geven! 
Dan komt stap 2, welke hulp is voor jou het beste? Wat past? 

Wanneer je je veilig voelt kun je leren

Wanneer je met je eigen emoties, patronen en overtuigingen aan de slag wilt, dan is dat kwetsbaar. Je legt je ziel open en dat durf je alleen als je je veilig voelt bij de diegene bij wie je dat doet. 
Ik heb dan ook altijd eerst even contact wanneer je erover denkt om met mij in gesprek te gaan. Vaak telefonisch, of wanneer jij dat fijner vindt online of live. 
Als het voor jou en mij goed voelt, dan gaan we pas verder. 

Ik help je groeien op jouw weg en op jouw manier

In een gesprek gaan we er samen achter komen waar jouw hulpvraag zit, of liever zeg ik ‘leervraag’. Er is iets wat je mag leren om te zien, te voelen en te ervaren. Waardoor je een andere keuze kunt maken, en een nieuwe weg in kunt slaan. 
Ik ga je niet vertellen welke weg dat is, want ik ben niet jou. 
Ik ga je wel helpen zoeken naar die weg. Je tools geven om zelf weer de juiste afslag te vinden op de rotonde waar je nu op loopt. 
Dit kan middels een gesprek zijn, maar liever ga ik aan de slag met systemisch werk of anderszins energetisch werk. 
Dit kan ook heel goed met 2 personen, denk aan een eerste start elkaar weer beter te begrijpen of iets tussen jullie ophelderen. 
Hoe dit in zijn werk gaat leg ik je graag persoonlijk uit!